Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jeesuksen vastaanottaminen sydämeen (uskoontulo)

 

Joh. 3:16

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

 

Joh. 3:36

Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä. Mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, ei ole näkevä elämää, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällään.

 

Joh. 6:37

Jokainen, jonka Isä antaa minulle, tulee minun luokseni, ja sitä, joka tulee minun luokseni, minä en ikinä heitä ulos.

 

Jer. 29:11-14a

(j. 11) ”…sillä minä tunnen ajatukseni, joita minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra. Ne ovat rauhan eivätkä tuhon ajatukset - minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. (j. 12) Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette minun luokseni ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä. (, 13)Silloin te etsitte minua ja  löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne. (j. 14b) Minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra.”

 

Hebr. 3:7b-8b

”…Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne…”

 

Room 10:13

Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.

 

Room. 10:9-11

(j. 9) ”Jos sinä siis tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, niin sinä pelastut, (j. 10) sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. (j 11) Sanoohan Raamattu: ”Ei yksikään, joka uskoo häneen, joudu häpeään.”

 

Joh. 1:12

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden (vallan, voiman) tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. 

 

Room. 10:17

Usko tulee siis kuulemisesta mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

 

 

 

Päätöksesi ottaa Jeesus vastaan omana Vapahtajani

 

 

Voit rukoilla omin sanoin tehdessäni päätöksesi ottaa Jeesus vastaan sydämeesi tai rukoilla esim. alla olevan rukouksen. 

 

 

Tunnustan Jumalalle, että olen syntinen. Uskon, että sinä Jeesus Kristus olet ristillä kuollut minunkin syntieni tähden ja noussut kuolleista minunkin vanhurskauttamisekseni. Tahdon nyt ottaa vastaan sinut henkilökohtaiseksi Vapahtajakseni. Anna syntini anteeksi. Kiitos. että kuulit minua. Aamen.