Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Syksyn ruskaa

 

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa vaan sitä varten, että maailma pelastuisi hänen kauttaan.

Joh. 3:16-17

 

 

 

TERVETULOA SIVUILLENI!

 

 

Haluan jakaa kanssanne raamatun kohtia, joiden toivon antavan sinulle evästä elämääsi. Kirjoitan ensin Raamatun tekstin ja sen jälkeen lyhyen selitykseni, ei kaikenkattavaa selitystä.

 

Kirjoitan eri osiossa kyseisiin raamatunkohtiin liittyviä omia kokemuksiani esim. uskoontuloni, parantumiseni, Jumalan johdatusta elämässäni, hänen apuaan arkisissa asioissani. 

 

Tämä siksi, että se voisi rohkaista teitä luottamaan Jumalan Sanaan ja uskomaan siihen. Sillä meillä on elävä Jumala, joka tahtoo pelastaa meidät, auttaa meitä, parantaa meitä ja johdattaa meitä. Hän tietää ihan tarkalleen meistä kaiken. Siksi on niin turvallista antaa elämänsä hänelle ja hänen johdettavakseen, koska hän tietää parhaiten mikä on meille parasta.

 

 

-anva-